Thrakon YTONG
Home Τεχνική Υποστήριξη
Τεχνική Υποστήριξη

Εάν μας χρειάζεστε, είμαστε εδώ για εσας.

 

Το Τεχνικό Τμήμα της YTONG βρίσκεται πάντα δίπλα σας,

απο το στάδιο της μελέτης μέχρι αυτό της εφαρμογής,

προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατασκευή σας.

 

 

  

  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική επαφή και τις μεμονωμένες συμβουλές, που προσαρμόζονται συνολικά σε κάθε πρόγραμμα κατασκευής. Στην παροχή υπηρεσιών απο πλευράς μας, επιλέγουμε πάντα τα στοιχεία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Το πακέτο υπηρεσιών που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων:

 • Ατομική προσέγγιση
 • Προσωπικό παρακολούθησης του έργου σας, απο το Τεχνικό Τμήμα της YTONG
 • Λεπτομερείς πληροφορίες για τα όλα μας τα προϊόντα
 • Τεχνική εξυπηρέτηση
 • Επί τόπου επίσκεψη στο εργοτάξιο ή στην έδρα της εταιρίας σας
 • Προτάσεις και λύσεις με βάση την εμπειρία μας και την τελευταία ευρωπαϊκή νομοθεσία
 • Εντατικές επαφές και ενημερώσεις των αρχιτεκτονικών και τεχνικών γραφείων

 

Εάν έχετε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με τα υλικά της YTONG και την εφαρμογή τους, μην διστάστε να καλέσετε:

- την γραμμή ελεύθερης επικοινωνίας χωρίς καμία χρέωση απο σταθερό τηλέφωνο: 800.100.1414 ή

- το Τεχνικό μας Τμήμα στο 210-3635 515

προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για μία συνάντηση-ενημέρωση με έναν από τους μηχανικούς ή τους τεχνικούς μας.  

  

Αξιόπιστη επί τόπου παράδοση

 Τα προϊόντα της YTONG παραδίδονται εγκαίρως, γρήγορα και αξιόπιστα - άμεσα στο εργοτάξιό σας μέσω κυρίως του εμπορικού μας δικτύου. Κάποιος από την ομάδα πωλήσεών μας ή από το Τεχνικό μας Τμήμα μπορεί να σας επισκεφτεί, απο τη στιγμή που μας το ζητήσετε εγκαίρως, προκειμένου να σας δοθούν οι οδηγίες για τον κατάλληλο τρόπο εφαρμογής YTONG blocks

Παροχή υπηρεσιών στο εργοτάξιο

 Στο εργοτάξιο, η YTONG είναι εκεί για σας. Η YTONG είναι παρούσα για να σας δώσει τις χρήσιμες σουμβουλές για τον ορθό τρόπο εφαρμογής με YTONG blocks - έτσι ώστε όλα να γίνουν γρήγορα και με τους ορθούς κανόνες της τέχνης.  

Μεμονωμένες διαπραγματεύσεις

 Τα προϊόντα της YTONG είναι διαθέσιμα σε περισσότερους από 500 ιδιαίτερα καταρτισμένους διανομείς οικοδομικών υλικών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μπορείτε πάντα να μας έρθετε σε επαφή με της εταιρία μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον έμπορο που είναι πιο κοντά στην περιοχή σας. 

Το Τεχνικό Τμήμα της YTONG είναι πάντα εκεί για εσας

 Το Τεχνικό Τμήμα της YTONG θα σας υποστηρίξει και στο στάδιο του προγραμματισμού του έργου, αλλά και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεψουμε σχετικά με τις πιθανές ανάγκες για την προσαρμογή του συστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ορθή εκτέλεση. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας θα είναι παρόν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, αλλά και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να σιγουρευτεί για τη σωστή εφαρμογή του συστήματος, καθώς επίσης και την κατάρτιση των ομάδων εφαρμογής. Μετά από αυτό, μπορούμε να επισκεφτούμε το έργο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των διαφόρων εργασιών, και να κάνουμε μια τελική επίσκεψη, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τη σωστή εκτέλεση των εργασιών.

 

 Πέραν τούτου, διοργανώνουμε τεχνικά σεμινάρια κατόπιν σχετικής συνεργασίας με τα κατά τόπους σημεία πώλησης. Αυτά τα σεμινάρια έχουν διαφορετικά θέματα και σχηματισμούς αναλόγως με τους συμμετέχοντες:

 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις ομάδες εφαρμογής
 • Τεχνικά σεμινάρια για Μηχανικούς και Τεχνικά Γραφεία
 • Ενημερωτικά σεμινάρια για ιδιώτες
 • Σεμινάρια εκπαίδευσης των εμπορικών μας αντιπροσώπων

 Τα σεμινάρια αυτά μπορούν να οργανωθούν στην έδρα του εμπορικού μας αντιπροσώπου, σε μια αίθουσα συνεδρίων, στο εργοτάξιο ή στην έδρα της εταιρίας μας. Παρών στο σεμινάριο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, προκειμένου να διευρύνει τη γνώση του σχετικά με το σύστημα δόμησης YTONG-THRAKON. Μετά από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

 Αισθανθείτε ελεύθερος να συμπληρώσετε την αίτηση υποψηφιότητας και να εκδηλώσετε τη συμμετοχή σας σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια. Θα ήμασταν περισσότερο από ευτυχείς να σας βοηθήσουμε να μάθετε τον ορθό τρόπο κτισίματος με YTONG blocks. Επιπλέον, δίνουμμε ιδιαίτερη προσοχή στην υποστήριξη μετά την πώληση, δεδομένου ότι το ρητό μας είναι ότι: "Είναι πολύ ευκολότερο να αποτραπεί ένα πιθανό πρόβλημα από να θεραπευτεί". 

 

 Η YTONG είναι διαθέσιμη επί τόπου, στο εργοτάξιο. Είτε πρόκειται για θέματα λεπτομερειών, όσον αφορά την εφαρμογή, τις τεχνικές προδιαγραφές ή τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του έργου: εξειδικευμένες συμβουλές και πληροφορίες θα δοθούν προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο σας με επιτυχία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας, είτε μέσω της ελεύθερης γραμμής Τεχνικής Υποστήριξης (800-100-14-14), είτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε να καλέσετε στην έδρα του Ομίλου μας, είτε φυσικά, μέσω των επίσημων σημείων πώλησης της YTONG.

 
 
VideosΔιαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Copyright © 2014 YTONG®. All Rights Reserved.
Produced under the exclusive license of Xella