Thrakon YTONG
Απλό στην επεξεργασία και γρήγορο στην κατασκευή

 

Το YTONG είναι επεξεργάσιμο όπως το ξύλο.

Αυτό οδηγεί σε μία γρήγορη και αποδοτική κατασκευή.

 

 

 Από την άποψη των δομικών υλικών που χρησιμοποιούνται, τα YTONG Blocks κτίζονται πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο δομικό στοιχείου του ίδιου ή μικρότερου μεγέθους. Η εφαρμογή μπορεί να είναι γρηγορότερη και αποδοτικότερη, σε οποιοδήποτε κτίριο. Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι μια αλλαγή προσωπικού στην ομάδα εργασίας προκαλεί επίσης μια αλλαγή στους χρόνους επεξεργασίας του υλικού.
 Οι χρόνοι επεξεργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοήθεια κοστολόγησης που προσδιορισμού διαχείρισης του χρόνου αποπεράτωσης των εργασιών, παραδείγματος χάριν, για τον καθορισμό της περιόδου λήξης του έργου.

 

Μια καλή προετοιμασία σημαίνει οικονομική και επαγγελματική επεξεργασία των προϊόντων.

 

 Τα YTONG Blocks πρέπει να μεταχειρίζονται με προσοχή στη μεταφορά τους και στην επεξεργασία τους. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγουμε τις εργασίες επισκευής που μπορεί να προκύψουν. Μια οικονομική και επαγγελματική επεξεργασία των YTONG Blocks προϋποθέτει μια καλή προετοιμασία. Οι καιρικές συνθήκες είναι σημαντικές για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 Η περιοχή εκφόρτωσης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή εκτέλεσης των εργασιών. Ο γερανός, με ικανοποιητική ικανότητα ανύψωσης πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ξεφορτωθούν οι παλέτες σε κάθε όροφο, ενώ επιπλέον, πρέπει να υπάρχει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και ύδρευσης στο εργοτάξιο.


 Οι ομάδες εφαρμογής (συνεργεία), που δεν είναι εξοικειωμένες με τη χρήση των YTONG Blocks, είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες να παρευρεθούν σε κάποιο από τα κατά τόπους τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρία μας. Επιπλέον, είτε ένας από τους Τεχνικούς Πωλήσεων της YTONG, είτε κάποιος από το έμπειρο Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας, θα έρθει επιτόπου στο έργο σας προκειμένου να σας εκπαιδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σας δώσει ειδικές συμβουλές για την εφαρμογή.

 

Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων
 Τα YTONG Blocks σε μικρότερα πάχη είναι ιδανικά για να επεκτείνουμε ή να κτίσουμε διαχωριστικές μεσοτοιχίες σε δωμάτια, ντους, διαιρέτες δωματίων, ράφια, αυτόνομα σχέδια για τζάκια.... καθώς, χρησιμοποιώντας τα YTONG Blocks, το μόνο που μπορεί να σας περιορίσει ως προς τη δημιουργία είναι η φαντασία σας.

 

Αποτελεσματικά, δημιουργικά και οικονομικά
 Από το ντους μέχρι το γραφείο και από το αναρτημένο ράφι μέχρι το σκαλισμένο γλυπτό: Κάποιος με δημιουργικές ιδέες θα συνειδητοποιήσει ότι τα YTONG Blocks είναι η πιο ιδανική λύση. Λόγω των πόρων που έχει το YTONG Block ο τρόπος δόμησης είναι γρήγορος και εύκολος, ενώ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Απεικονίζει την ανεξαρτησία, την φιλοδοξία και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που κατοικούν.

 

      

 

Επιπλέον, η κατασκευή των στρογγυλών αψίδων με τα YTONG Blocks μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα κομψό και απλό αποτέλεσμα. 

 

 

 

 Η απλή και γρήγορη επεξεργασία των YTONG έχει δώσει δημιουργικές ιδέες σε πολλούς ανθρώπους. Έχετε ήδη ολοκληρώσει τη δημιουργική εργασία σας με τα YTONG Blocks και θέλετε να μας παρουσιάσετε; Εάν ναι, πρέπει να διαβάσετε τα ακόλουθα!

 

 

 Παρουσιάστε μας τις δημιουργίες σας από YTONG Blocks 
  Καθένας που έχει εργαστεί με την εσωτερική διακόσμηση και διαρρύθμιση ξέρει ήδη τα YTONG. Είναι εύκολο να τα χειριστεί κανείς, εύκολο να τα κολλήσει και εύκολο να αναρτήσει κάποιος μεγάλα φορτία αφού χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα βύσματα. Αυτά τα πλεονεκτήματα της εύκολης εργασίας έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους με δημιουργικές ιδέες στο να εργάζονται με τα YTONG Blocks. Ιδέες τις οποίες άλλοι μπορεί ακόμη και να μην είχαν καν τολμήσει να ονειρευτούν. Είστε ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες που εργάζονται με τα YTONG; Έχετε κτίσει την τοιχοποιία ή έχετε σκαλίσει ένα είδος επίπλου ή γλυπτού και θέλετε απαραιτήτως να μας το παρουσιάσετε;

 


 

 Στείλτε μας φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας!

 Εάν θέλετε να μας στείλετε τις δημιουργίες σας, είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να τις δεχτούμε. Bάλτε τις φωτογραφίες από τις δημιουργίες που κατασκευάσατε με YTONG Blocks σε έναν φάκελο και στείλτε τον στη διεύθυνση: YTONG, Λεωφόρος Συγγρού 130, 7ος Όροφος, 17671, Αθήνα, με την ένδειξη (στο εξωτερικό του φακέλου): Για το Διαγωνισμό Δημιουργίας με YTONG.


 

 Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail, με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Δημιουργίας με YTONG» με τις εικόνες σας στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
 
VideosΔιαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Copyright © 2014 YTONG®. All Rights Reserved.
Produced under the exclusive license of Xella